1. předvánoční GPSC číše vína (19.12.2009)

Jednoho mrazivého večera (19.12.2009), pár dní před vánoci jsme na Velvarské uspořádali historicki první vánoční GPSC číši vína. Neskutečné se stalo skutkem a sešli jsme se téměř v plném počtu. Z aktuálního složení chyběl Jen Ájy Martin, kterého ale jak se zdá, před námi Ája chrání. Asi se bojí, že bychom jí ho mohli zkazit :-).

Ukázky z fotogalerie

Původně jsme plánovali jen drobné občerstvení, ale jak Zdenka zacítila možnost využití její sbírky kuchařských knih, strávila několik desítek hodin jejich procházením a vybrala cca 333 různých tapas vhodných pro tuto historicky první GPSC číši vína. Nakonec jich nebylo až tolik, do písmenka podle receptu možná ani jedna, ale výborné byly fšecky. Zkrátka, přežrali jsme se jako obvykle :-)
Kromně výborného vínka a fantastického papů jsme se dozvěděli i dvě ultra novinky:

  1. Ája oznámila termín svatby a všechny nás pozvala (no nevím jestli se vdá, když Martin ještě neprošel schválením rady starších GPSC :-))
  2. Džouns se vrhl na studium a pokud bůh a alkohol dá, budeme z něj mít maturanta.

No zkrátka, setkání to bylo jak se patří. Jako vydařená tradice se ukázalo předávání anonymních dárků, děkujeme zejména společnosti Pfizer :-). Myslím, že mnoho z nás se těší na vyzkoušení toho, co jim štěstěna z pod stromečku vytáhla.

Tak ať se z předvánoční číše vína stane tranice.

JJ

PS: Pár foteček, zejména papání, je ve fotogalerii

Záložka pro trvalý odkaz.

Facebook comments:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>