Fuerteventura 2010

Neviem, či je to cestopis. Asi nie.. Nazvime to skor “dovolenkopis”. Sú to naše zápisky z dovolenky spísané pre nás, aby sme mohli spomínať. A sú spísané i pre Vás, všetkých našich blízkych, rodinu i známych, aby ste mohli i Vy ochutnať trochu z našej letnej cesty na Kanáry. Nenájdete tu detailné cestovateľské rady ako zo sprievodcu, ani tipy na “naj pláže… Ale i tak veríme, že po prečítaní nášho prvého dovolenkopisu sa s Vami podelíme o nádherné pocity a zážitky… a možno.. možno Vás ním dokonca presvedčíme Fuerteventuru jedného dňa navštíviť. Ak sa tak stane, úkol nášho dovolenkopisu splněn… :-)

Zdenička, Jandía Beach, 11. 07. 2010


Fuerteventura ako cieľ našej tohtoročnej dovči bola vlastne úplnou náhodou…

Rozhodli sme sa 2 dni pred odletom. Kvoli predlženému víkendu boli lety Prahy úplne vypredané a nájdenie perfektnej dovolenky sa trošinku skomplikovalo. Nezostávalo nič iné, ako letieť s nemeckou cestovkou alias s „Helmutmi“. Fuerteventura splňovala všetky naše predstavy – more, slnko, teplo, veget, niečo nové, surfing, možno diving, možno golf a hlavne z fotiek na vás ostrov posobí fantasticky-dramaticky, takže nebolo čo riešiť, ide sa na Fuerte :-)

Záložka pro trvalý odkaz.

Facebook comments:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>